Dat jutezakken helemaal in zijn, wisten we al lang. Maar wat kunnen we er nu eigenlijk allemaal mee. De mogelijkheden zijn enorm. De prachtige natuurkleur zorgt ervoor dat het makkelijk met bijna iedere kleur combineert. De grote voorraad jute bij ons is van nieuwe kwaliteit. Dit heeft vele voordelen. Geen vervelende geurtjes, de jute is niet vertaft waardoor het mooier blijft, een prachtige duidelijke stempel en de jute is behoorlijk fijntjes waardoor het ook onder de naaimachine een fijn product om mee te werken blijft.

Hier al een kleine greep van pinterest en internet. De verfijnde details (roosjes, huisjes) geven net dat beetje sfeer. Leuk om een cadeautje mee op te leuken of in een krans te verwerken. De kussens blijven het altijd goed doen. Ik gebruik zelf, voor ons thuis, vaak de kussenvulling van oude kussens. Daar liggen er altijd nog wel een paar van ongebruikt in een kast!

De slingers zijn makkelijk te maken, vergt zeker geen handigheid met naaimachine.

Voor grotere projecten zoals prikborden, gordijnen en spreien zijn deze zakken uiterst geschikt. Licht qua gewicht en verfijnd qua structuur.

Na twee kleine uurtjes heb ik, van onze zakken twee kussens gemaakt, een tafelloper en bestekzakjes. Leuk toch!

En voor de prijs...hoef je het zeker niet te laten!

© 2013 - 2023 Juf Brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel