Menu

Informatie Amazona krijtverf

 

Breng sfeer in uw interieur met Amazona ecologische krijtverf en waxen.

De keuze van verf is bepalend voor de sfeer in uw interieur. De uitstraling van de kleur wordt immers bepaald door de manier van pigmenteren. Het maakt een groot verschil of de verf met natuurlijke of synthetische pigmenten wordt gemaakt. Er zijn veel nuanceverschillen die elk een duidelijk ander effect geven eenmaal toegepast op grote muren en meubels.

Uiteraard is ook de reflectie van het licht van invloed. Amazona krijtverf is gemaakt op een natuurlijke, minerale, ultra matte basis die het licht absorbeert. Dit geeft een hele rustige sfeer. Daardoor kun je met zwaardere kleuren werken wat sfeerversterkend werkt.

Amazona krijtverf bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch, en dus volledig biologisch afbreekbaar.

De krijtverf is te koop per 0,75 liter en 4 liter. Als deze niet op voorraad zijn, is de levertijd 5 werkdagen. Het verbruik van deze verf is 8m2.

De colourwax, boenwas en kalkwas gaat per blik van 250 ml. en heeft een verbruik van 6-8m2 (twee grote meubelstukken)

Naast de Krijtverf, Kalkwas en Colourwax heeft Amazona ook een 100% ecologische Ecoclean. Een kant en klare super reiniger, ideaal als voorbehandeling van je schilderklus. Deze 'ontvetter' zorgt voor een uitstekende hechting van de verf. Uiteraard is dit product ook 100% ecologisch, biologisch afbreekbaar, vrij van giftige stoffen, niet ontvlambaar en bevat het geen alcohol.

 

 

© 2013 - 2018 Juf Brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel