Retourneren

14 dagen bedenktijd na besteldatum 

Het kan voorkomen dat jouw bestelling niet naar wens is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de bestelde producten gemakkelijk binnen 14 dagen na de besteldatum te retourneren. Wij vergoeden de waarde van het retour gestuurde product terug. Stuur je de bestelling retour na 14 dagen, dan is er geen vergoeding mogelijk.

Stappenplan retourzending

Ons retourproces voor PostNL zendingen is heel simpel! Volg onderstaande stappen en binnen afzienbare tijd is je retour klaar voor verzending.

  1. Ga naar ons contactformulier en geef hier aan dat je je bestelling wilt retourneren.
  2. Laat ons weten welke producten je wilt retourneren en waarom je deze wilt retourneren.
  3. Verpak het artikel (wanneer mogelijk) in de originele productverpakking. Sluit de verpakking zorgvuldig en goed af.
  4. Van ons ontvang je via het opgegeven emailadres het retourlabel. Plak het retourlabel over het originele verzendlabel. Zorg ervoor dat in ieder geval de streepjescode van het oude verzendlabel niet zichtbaar is.
  5. Geef het pakket af bij een PostNL punt.

Een bestelling retourneren die je hebt afgehaald in onze showroom aan huis? Neem dan contact met ons op om de bestelling te retourneren.

Kosten

Retourkosten voor standaard PostNL zendingen zijn voor eigen rekening en bedragen €6,95 binnen Nederland. Indien je een bestelling met gratis verzending wilt retourneren, brengen wij de reguliere verzendkosten in mindering van het te vergoeden bedrag.

Schade aan product(verpakking) 

Is er schade aan het product, is de retourzending incompleet of is het product aantoonbaar veelvuldig gebruikt? Dan kunnen wij het product niet meer gebruiken en wordt het bedrag niet terugbetaalt.

Wij checken alle producten voordat we deze verzenden en retour ontvangen. Het kan voorkomen dat tijdens het vervoeren en bezorgen schade wordt toegebracht aan het product of de verpakking. Ontvang je een incomplete bestelling of een bestelling met (aantoonbare) schade? Neem dan direct contact met ons op.

© 2013 - 2024 Juf Brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel